Free Blue Multi Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com

dijous, 27 de febrer de 2014

TALLER DE CONTES: El llop i la Caputxeta

De nou aquest dimarts, un grup de mares i pare van acudir a la classe de les Bruixes per a realitzar el taller de contes.  En aquesta ocasió, s'han superat escollint una tècnica tan bonica com són les Ombres Xinesques.
És segur que els xiquets i xiquetes mai havien vist un teatre d'aquest tipus, la qual cosa va resultar per a ells molt sorprenent i motivadora.
Després de la respresentació, a més, varen preparar una activitat de papiroflexia, on cadascú va poder realitzar el Llop del conte, i la veritat és que va quedar xulíssim!!
Ah!, per cert, se m'oblidava dir que aquest conte el conta el llop, i dóna la seua versió de la història... ja vos l'han contada els xiquets??? pregunteu, pregunteu... I sino, ací teniu una xicoteta mostra del que varem gaudir:

Punxeu ací:  
http://www.youtube.com/watch?v=nnIgO4_G3Z8


diumenge, 23 de febrer de 2014

TALLER DE CUINA: El senyor sandwich


Bé, seguint amb el nostre taller de cuina, aquesta setmana hem realitzat un entrepà per al berenar amb el nom de "Senyor Sandwich". Per a això, hem utilitzat alguns ingredients com el pa, lletuga (pèl), pernil dolç, olives (ulls) i xoriç (llengua), i ens ha quedat així de bonic:

Ara, el millor va ser fer-lo junts i després menjar-se´l... Quins mossos que li donaven a l'eixida del col.le eixe dia!! jajajaTALLER DE CONTES: El gat de la cua torta


Ja quasi fa dos setmanes, un grup de pares de la classe varen vindre per tal de contar-nos a tots i totes un conte fabulós. Com podreu vore en les fotos, no va fa faltar detall, i ho varen fer tan bé que els xiquets i xiquetes es varen quedar encantats. A més, després es van poder fer cadascú el seu barret de bomber, ja que era un dels personatges principals del conte. I endevineu que volen ser ara tots i totes de majors??? He d'agrair molt la vostra col.laboració, i des d'ací anime a la resta de pares i mares a que participen en alguna de les properes sessions de taller que queden. I com més val tard que mai... ací teniu les fotos. ;)diumenge, 9 de febrer de 2014

TALLER DE CUINA, segona sessió

Amb motiu del projecte de treball dels pirates, aquesta sessió quinzenal l'hem dedicat a fer una palmera d'una illa.
Per a això, hem utilitzat 3 fruites: plàtan, taronja i kiwi.  Els xiquets i xiquetes de les Bruixes han pelat la fruita i després han montat cadascú la seua palmera amb molta il·lusió.
El millor de tot ha estat menjarse-la després, inclús el kiwi, que "picava", jejeje.dissabte, 1 de febrer de 2014

FESTA PER LA PAU

El passat dijous de vesprada varem cel.lebrar al l'escola la Festa de la No Violència, o Festa per la Pau, com nosaltres l'anomenem.
Aquest any, l'hem dedicat a treballar diferents tipus d'abraçades, i a explicar en qué consisteixen i per a qué ens serveixen.
Els alumnes de primària varen llegir uns xicotets texts amb referències a l'ús  de les abraçades, i els alumnes d'infantil varen penjar al mural uns cartells amb óssos representant els tipus d'abraçada.
Després, els colombaires varen fer volar els coloms representatius de la PAU, i junts tots varem dansar al pati la Rotllana per la pau i altres cançons.
A classe també varem treballar sobre els sentiments i la no violència, i varem fer el nostre propi colomet.
Així va quedar el mural:ANIVERSARIS gener

Com tots els mesos, ací teniu als peques que han complit ja 5 anys aquest mes.  Els fadrins de la classe, Juan i Kenya.   FELICITATS!!!