Free Blue Multi Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com

diumenge, 27 d’abril de 2014

FEM LES MONES

I per acabar bé la setmana dedicada a Pasqua, qué millor que fer-nos la moneta i menjar-a per a berenar?? Ummmmm que bona estava.

JOCS DE PASQUA, pares i fills

Per fi va arribar Pasqua, i per segon any varem convocar a tots els pares, mares i familiars que vullgueren participar en els Jocs al Pati tradicionals d'aquesta época tan bonica.  
I com no, va ser tot un èxit i ens ho varem passar en gran.

Cada grup de col.laboradors es va encarregar d'un dels jocs: Cordes, gallineta cega, samboris, joc de les cadiretes i sabateta per darrere.  
Després tots varem fer un bon rogle per finalitzar amb una demostració de fer rodar la trompa, per part de dos pares amb molta gràcia.


TALLER DE CONTES: última sessió

Quina peneta acomiadar el taller de contes... la veritat és que aquest últim ha estat completament enfocat a la finalització del Projecte dels Pirates, i hi ha que vore quines capitanes més increibles varen vindre a la classe a explicar-nos el conte.
Però el millor va ser la dramatització que varen preparar, aprofitant els continguts que varem treballar al llarg de tot el dossier, van muntar endevinalles per a aconseguir pistes i trobar així els trossets de plànol per a finalment, juntar-los i anar junts a pel tresor amagat.
Vaja, una adventura del més impressionant!!! Alguns alumnes encara rebusquen per l'arener a vore si ha quedat alguna cosa del tresor perdut, jajaja.
Enhorabona!! Ens heu fet gaudir moltíssim al llarg del trimestre amb aquest taller tant participatiu.
La classe de les Bruixes vos dona les gràcies, ja que sabem tot el treball que suposa preparar cosetes tan boniques i creatives, per a que els vostres fills/es desenvolupen la creativitat i imaginació.

Ací vos deixe les fotos d'aquesta última sessió. Divertidíssimes!


dijous, 10 d’abril de 2014

GYNKANA PIRATA!

Com el promés es deute, Maria la nostra mestra de suport i de psicomotrocitat va preparar un circuit molt divertit, amb obstacles, rius amb cocodrils i demès proves per a que els xiquets/es trobaren el mapa del tresor, i amb ell, el tresor amagat... ple de monedes de xocolata. S'ho varen passar genial, i ací tenim una mostra:

dimarts, 8 d’abril de 2014

TALLER DE CUINA: FONDUE DE XOCOLATA

En aquesta ocasió, hem volgut acabar el taller de cuina amb una divertida fondue de xocolata amb maduixes i plàtan.
La veritat es que no sabem com, però les fruites flotaven amb la xocolata, i haviem de rescatar d'aquell mar dolç... imagineu com ens varem possar?
El més graciós, les caretes plenes de xocolata i l'empastre que varem muntar, però de segur que si els pregunteu si volen repetir la sessió, vos diran que SIII.