Free Blue Multi Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com

diumenge, 25 de gener de 2015

TALLER DE FAMILIES: Henna i teatre anglés

Seguim amb els tallers, i aquesta setmana hem tingut la sort de gaudir de 2 tallers:
- Taller de Henna, amb Aicha la mare de Mustafa, qui ens va fer uns tatoos súper xulos amb plantilles i ens va ensenyar qué és la Henna, d'on ve i com s'utilitza... ens varen quedar impressionants!!

- Taller de titelles amb "The three little pigs": Tot un goig poder escoltar a Edwin, el pare d'Alexandra, contant-nos una nova versió d'aquest clàssic, en anglés i amb la participació de tota la classe.  Per a repetir..

Moltes gràcies als dos, i ara sols ens queda esperar que ens prepararan les famílies per a la propera setmana.  Qué serà? qui vindrà?? Sorpresa!


diumenge, 18 de gener de 2015

TALLER DE FAMILIES: Primeres jornades d'esport a la Classe de la Bella Dorment

Aquesta setmana hem inaugurat el Taller de Famílies, i el pare i la mare d'Efrén han tingut l'oportunitat d'ensenyar-nos moltíssim del món de l'esport, i sobre tot del món de l'atletisme.
Per a això, després d'una sessioneta a la classe, ens van preparar un gran circuit al pati i per grups anaven passant pels diferents jocs.
Va ser molt motivador per als peques, que s'ho van passar genial, i van viure una vesprada diferent.
Gràcies Àngela i Jose! esperem que també fora una gran experiència per a vosaltres.
 Fins la propera...


dijous, 1 de gener de 2015

BON NADAL I FELIÇ ANY

Ja ha passat un any més, i aquest es l'últim dels tres que estarem junts... qué ràpid va el temps! 
Amb aquesta foto de la classe aprofite per desitjar-vos a tots un nou any ple de noves experiències, de diversió i aprenentatge, de descobriment, amistat i companyerisme, joc i comprensió, però sobre tot, d'estima per tot alló que fem, que compartim i que gaudim junts.

I per als pares i mares que de vegades ens agrada indagar un poc més enllà, deixe uns quants articles que igual vos resulten interesants, amb la voluntat que així siga. Una forta abraçada als meus peques de la Bella Dorment, espere que realment estigau gaudint molt junts.

NADAL 2014

I per a acabar bé l'any, comencem el 2015 amb un resum de l'esmorzar de Nadal, que com sempre va resultar molt exitós, amb productes típics nadalencs.  A més, el Rei Melcior ens va regalar la seua visita per a recollir joguines que ja no utilitzem, i donar-li-les a aquells xiquets i xiquetes que les necessiten.