Free Blue Multi Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com

dijous, 19 de març de 2015

PROJECTE "LA XOCOLATA"... tallers!!!

Ja estem acabant el Projecte de La Xocolata, i hi ha que vore cóm ha donat de sí.  Ha sigut completíssim, hem fet de toooot, i entre eixes coses, hem tingut temps de cuinar i sobre tot, de menjar!!! Com ens hem posat menjant pastissos, xocolata, coulans, lolipops, bombons, tabletes de tots els tipus i formes... En fi, que ens ho hem passat pipa empastrant i gaudint del que hem elaborat, i done fe que no ha sobrat resss ;).
 Ací teniu una mostra d'algunes cosetes. Espere que vos agraden.


dissabte, 14 de març de 2015

TALLER DE FAMILIES: "Decoració de taulellets", i "fem pà"

Uiii, quanta feina hem tingut aquestes setmanes.  Casi millor vos resumisc un poquet.  La mare de Kenya va a estar a la classe per parlar-nos del seu treball, i com que treballa a un forn, ens va portar un montó d'ingredients per a personalitzar-nos el nostre propi.  Els xiquets/es van tastar un montó de condiments sabrosos, i alguns es van llepar els dits!!  Gràcies al fornet que tenim a la classe, inclús varem fornejar alguns i estaven boníssims.

D'altra banda, la mare d'Alba ens va ensenyar a decorar un taulellet amb pintures especials. Cadascú va fer el que més li va agradar, i com que ens va explicar el procés de cocció, se'ls va emportar a la fàbrica i ens els va tornar preciosos!! Mireu, mireu...