Free Blue Multi Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com

dilluns, 28 d’octubre del 2013

MÚSICA POETES!!!

Poques vegades tenim la sort de poder comptar amb un poeta a l'escola.  I mireu per on, aquest és el cas.  El mestre de música, Miquel, ja ha escrit algun que altre llibre de poesies, i a nosaltres ens ha encantat la seua BRUIXA MALFAENERA.
Gràcies Miquel, per donar-nos-la a conéixer!!!
Ací vos deixe la portada del llibre del que vos parle, i també el vídeo de les bruixes i bruixots recitant aquesta poesia tan rebonica.






10 comentaris:

  1. Silvia, bienvenida a "Un proyecto entre todos". Felicidades por tu blog.Mis felicitaciones también a vuestro compañero Miguel ¡menuda suerte la vuestra! Saludos de Gracia desde http://infantilgraciapc.blogspot.com.es/ que desde hoy te sigue.

    ResponElimina
  2. Enhorabuena por tu blog y bienvenida a "Un proyecto entre todos".
    Un saludo

    ResponElimina
  3. Et dono la benvinguda a un projecte entre tots i felicitats pel teu bloc.Salutacions.
    Carmen.

    ResponElimina
  4. Hola Silvia: M'alegre de voret, també me sume al teu blog.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a totes!! estem començant amb aquest nou projecte, poquet a poquet i pas a pas. Però amb molta il.lusió.

    ResponElimina
  6. Es superdivertit vore'ls. Ls nostres felicitacions per este projecte que ens ensenya el que no veiem, el dia a dia a l'escola. Mlts b7s.

    ResponElimina
  7. Gràcies, de veritat! Jo també m'he donat compte de que per molt que vos explique tot... no hi ha forma d'imaginar-se-ho, i així és com tindre una finestreta oberta a la classe, per on podeu mirar ;)

    ResponElimina
  8. t'agraix de tot cor el que estas fent!!!! m'agrada poder repetir a casa amb Efrén experiencies tan xules!

    ResponElimina