Free Blue Multi Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com

diumenge, 23 de febrer del 2014

TALLER DE CONTES: El gat de la cua torta


Ja quasi fa dos setmanes, un grup de pares de la classe varen vindre per tal de contar-nos a tots i totes un conte fabulós. Com podreu vore en les fotos, no va fa faltar detall, i ho varen fer tan bé que els xiquets i xiquetes es varen quedar encantats. A més, després es van poder fer cadascú el seu barret de bomber, ja que era un dels personatges principals del conte. I endevineu que volen ser ara tots i totes de majors??? He d'agrair molt la vostra col.laboració, i des d'ací anime a la resta de pares i mares a que participen en alguna de les properes sessions de taller que queden. I com més val tard que mai... ací teniu les fotos. ;)



6 comentaris:

  1. Ho vam pasar genial! Prepare-vos per al pròxim ...

    ResponElimina
  2. Que ratet mès divertit varem passar!!! Amb moltes ganes del pròxim!!!

    ResponElimina
  3. No sé si ellos se acordarán de las sesiones de teatro, pero nosotros siiii. Esta siendo una muy buena experiencia. ¡A ver si en el próximo nos superamos!!!!.

    ResponElimina
  4. hola, només dir-vos que em sembla genial el que esteu fent amb els nens. El conte una passada i el d'ahir de caperucita, insuperable!!!!

    Gràcies Silvia i papas per la vostra implicació en l'educació dels nostres fills... a Alexandra li encanta anar a classe !!!!!!

    ResponElimina
  5. Fa molt de goig realitzar aquest tipus d'activitats amb vosaltres, i la veritat és que les sessions són un éxit!

    ResponElimina