Free Blue Multi Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com

diumenge, 27 d’abril del 2014

TALLER DE CONTES: última sessió

Quina peneta acomiadar el taller de contes... la veritat és que aquest últim ha estat completament enfocat a la finalització del Projecte dels Pirates, i hi ha que vore quines capitanes més increibles varen vindre a la classe a explicar-nos el conte.
Però el millor va ser la dramatització que varen preparar, aprofitant els continguts que varem treballar al llarg de tot el dossier, van muntar endevinalles per a aconseguir pistes i trobar així els trossets de plànol per a finalment, juntar-los i anar junts a pel tresor amagat.
Vaja, una adventura del més impressionant!!! Alguns alumnes encara rebusquen per l'arener a vore si ha quedat alguna cosa del tresor perdut, jajaja.
Enhorabona!! Ens heu fet gaudir moltíssim al llarg del trimestre amb aquest taller tant participatiu.
La classe de les Bruixes vos dona les gràcies, ja que sabem tot el treball que suposa preparar cosetes tan boniques i creatives, per a que els vostres fills/es desenvolupen la creativitat i imaginació.

Ací vos deixe les fotos d'aquesta última sessió. Divertidíssimes!


3 comentaris:

  1. ¡Qué divertido tuvo que ser! Sólo hay que ver sus caritas. Un saludo.

    ResponElimina
  2. nos lo pasamos súper bien,porque ya sabíamos que estarían motivados, pero hubo un cincuenta por ciento de improvisación y no las teníamos todas con nosotros.... pero como tu bien sabes, ellos suplen los huecos con sus comentarios y entusiasmo. Vamos a hacer un grupo de comediantes de papas, porque a nosotros nos ha encantado entrar en vuestro mundo, verlos en grupo es muy cañero.. Gracias por brindarnos la oportunidad. Y para lo que necesites, aquí estamos.
    besos.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Angela, jo vos agraisc moltíssim la vostra participació, entrega i treball. A més, estic encantada de poper apropar l'educació a les famílies, i que vosaltres valoreu tot el que fem.
    Fins la propera ;)

    ResponElimina